Vardag i balans (ViB)

 

Bild på universitetshuset.

Vardag i balans (Vib)


UPPDRAGSUTBILDNING | LUNDS UNIVERSITET

Vid Lunds universitet bedrivs forskning som studerar sambandet mellan vardagens aktiviteter, livskvalitet och möjlighet till återhämtning hos personer med psykisk ohälsa. Nu planeras utbildningen igen; Vardag i Balans (ViB) som är en forskningsbaserad livsstilsintervention för personer med psykisk ohälsa. ViB är avsedd att ges inom specialistpsykiatrin och den kommunala psykiatrin. 
 
Efter utbildningen ska arbetsterapeuten kunna ge interventionen till klienter i sin verksamhet samt ha kunskap kring användandet av diverse bedömningsinstrument av relevans för ViB. 
För att läsa mer eller anmäla dig till Vardag i Balans (ViB), klicka här!
Logga Lund University Commissioned Education. Lund University Commissioned Education (LUCE) är Lunds universitets avdelning för uppdragsutbildning och kompetensutveckling av yrkesverksamma. Med den senaste forskningen som grund utvecklar vi och säljer kurser, program och seminarier i nära samarbete med organisationer, företag och myndigheter, regionalt, nationellt och internationellt. Våra utbildningar genomförs av lärare och forskare vid Lunds universitet – en garant för ämnesmässig bredd, vetenskapligt djup och modern pedagogik. Välkommen att kontakta oss för mer information! Tfn 046-222 0707 eller info@education.lu.se Lund University Commissioned Education, Box 117, 221 00 Lund.